Over ons

Auto Versteegh > Over ons

Over Auto Versteegh

Auto Versteegh richt zich hoofdzakelijk op jong gebruikte Nederlandse auto’s welke voldoen aan de eisen van een dealerbedrijf. Wij kopen uitsluitend voertuigen in van dealerbedrijven of leasemaatschappijen waarbij de gehele historie aantoonbaar is en waarbij de kwaliteit zeer hoog is. Wij zijn een jong flexibel bedrijf en gaan altijd voor de lange termijn relatie. Betrouwbaarheid, heldere communicatie en snel schakelen is voor ons cruciaal en staat altijd voorop.

 

De afgelopen jaren hebben wij een groot netwerk opgebouwd van merkdealers en professionele occasionbedrijven waardoor wij continu aanbod hebben van jonge voertuigen. Veelal zijn dit exclusieve auto´s uit het hogere segment.

 

Door het enthousiasme en de grote drive kopen en verkopen wij dagelijks jonge auto’s en zijn we een uitstekende partner voor dealerbedrijven en professionele occasionbedrijven voor zowel afname als levering van voertuigen.

Wij zijn

  • Jong en flexibel
  • Betrouwbaar en enthousiast
  • Helder in communicatie
  • Gepassioneerd voor exclusiviteit
  • Altijd op zoek naar de beste prijs

Van ons te verwachten

  • Professionele service
  • Levering aan dealerbedrijven
  • Exclusief aanbod
  • Jong aanbod
  • Scherpe prijzen

Bij Auto Versteegh bent u altijd zeker van een hoogstaand product en een snelle afhandeling. Wij zullen nimmer auto’s  in of verkopen die grote schade hebben gehad of niet zorgvuldig zijn gerepareerd. Tevens hebben wij geen interesse in ex politie, taxi, brandweer of les voertuigen.

 

Heeft u vragen of wilt u ook zaken doen met Auto Versteegh? Dan ontvangen wij heel graag een bericht van u. Via de contactpagina kunt u ons snel bereiken. U zult binnen 24 uur reactie krijgen.

Betrouwbaar

Bij Auto Versteegh bent u altijd zeker van hoogstaand product. Wij zullen nimmer auto’s  in of verkopen die grote schade hebben gehad of niet zorgvuldig zijn gerepareerd.

Heldere communicatie

Wij zijn een jong flexibel bedrijf en gaan altijd voor de lange termijn relatie. Betrouwbaarheid, heldere communicatie en snel schakelen is voor ons cruciaal en staat altijd voorop.

Uitstekende partner

Door het enthousiasme en de grote drive verkopen wij inmiddels tientallen jonge auto’s per maand en zijn we een uitstekende partner voor dealerbedrijven en professionele occasionbedrijven.

Kwaliteit support

Voor vragen en advies kunt u altijd bij ons terecht. Wij staan voor u klaar met helder advies op maat en zorgen ervoor dat u een medewerker te spreken krijgt met verstand van de branche.

Heeft u hulp of advies nodig? Contact
Compare List